Benicarló ultima l’esborrany d’un Pla de Mobilitat per a la ciutat

El Departament d'Urbanisme ha convocat per al 23 de maig una jornada participativa adreçada a tècnics i associacions, que podran fer aportacions i exposar problemàtiques.

La Policia Local es forma en l’ús de desfibril·ladors i control d’hemorràgies

El curs de formació pretén millorar la capacitat de resposta davant d'emergències mèdiques.

Benicarló aposta per la IA per a millorar la competitivitat dels comerços locals

La Regidoria de Promoció Econòmica promou un programa formatiu adreçat a establiments comercials que vulguen millorar la seua gestió diària amb l'ús de la intel·ligència artificial.

Benicarló prepara un Pla d’enfortiment del comerç i el mercat

La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica pretén revisar i reactivar el teixit comercial amb una sèrie de línies estratègiques i programes d'actuació per a fomentar tots els beneficis que aporta el comerç local.

Benicarló elimina la taxa per ús d’instal·lacions esportives a entitats sense ànim de lucre

El Ple aprova modificar l'ordenança per tal de bonificar les organitzacions sense fins lucratius, que no hauran d'abonar taxes per la utilització de les instal·lacions esportives municipals a l'hora de realitzar activitats.

Benicarló s’adhereix al conveni per a la promoció de vivendes públiques

L'Ajuntament posarà a disposició de la Generalitat dos parcel·les de 920 i 927 metres quadrats cadascuna.

Àmplia oferta formativa per a persones aturades, emprenedors i empreses

Els cursos inclou temes tan diversos com la gestió logística d'un magatzem, creació de contingut digital i millora de la comercialització agroalimentària.

Una àmplia programació ompli el centre de Benicarló pel Dia del Llibre

Llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han participat en la fira, que s'ha ubicat al passeig de Ferreres Bretó. Les activitats continuaran durant tota la tarde.

Comença la segona fase de renovació de l’enllumenat públic de Benicarló

Se substituiran un total de 598 lluminàries en 11 sectors de la ciutat, que suposaran una reducció de consum del 61%. El projecte es finança a través de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

La Generalitat posa en funcionament la rotonda de la Ratlla del Terme

La consellera Salomé Pradas ha destacat que l'actuació «resoldrà un punt conflictiu de seguretat viària en una carretera d'accés a zones comercials i d'oci».