Benicarló viurà l’encesa del Nadal amb un gran espectacle i artistes locals

El dia 5 de desembre a les 19.00 hores es farà l'encesa de les llums de Nadal. Als actes nadalencs participaran escoles d'art i artistes locals.

La Festa de la Carxofa estrenarà nou format després de més de 30 anys

La Demostració Gastronòmica passarà a ser un mercat gastronòmic que s'allargarà durant tot el cap de setmana. La Torrada Popular es farà l'últim dissabte de febrer.

Comença la neteja i desbrossament dels camins rurals del terme de Benicarló

La Brigada d'Obres i Serveis i la Diputació de Castelló ja han començat els treballs, que es duran a terme en els camins més transitats per tal de millorar la seguretat vial.

S’adjudica per 2,2 milions € el nou passeig per a vianants del Port de Benicarló

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Becsa, amb un termini d'execució de 12 mesos. Els treballs inclouen també la renovació de les casetes dels mariners.

Benicarló manifesta el seu rebuig i condemna la violència masclista pel 25N

Amb motiu del 25N, la Corporació Municipal ha fet visible el seu rebuig a la violència de gènere amb la lectura conjunta d'un manifest de condemna. A l'acte també han participat els centres educatius de secundària i representants de nombroses entitats socials de Benicarló.

L’Ajuntament tindrà un pla de mandat que marcarà el full de ruta de la legislatura

El pla s'ha elaborat a través d'un contracte menor per valor de 8.000 euros. El document estableix l'estratègia a seguir durant la legislatura.

Benicarló, una ciutat compromesa amb la lluita contra la violència de gènere

En l'atenció a les víctimes participen la Guàrdia Civil, Policia Local, els Serveis Socials Municipals, a més del Centre Dona de Sant Mateu. Actualment es gestionen més de 100 casos.

Juan Carlos Palau i Elga Lamas firmen la imatge de la XXXI Festa de la Carxofa

El dissenyador benicarlando i la il·lustradora gallega han apostat per un cartell ple de color i vida, amb protagonisme de les dones llauradores.

Benicarló demana ajudes i la millora de les condicions per al sector pesquer

L'Ajuntament i la Confraria de Pescadors reclamen ajudes per al combustible i l'increment de les compensacions pels dies que no poden sortir a la mar.

Benicarló obrirà les portes al Nadal amb una Fira per a dinamitzar el comerç

La cita serà el cap de setmana del 8 al 10 de desembre a la plaça de Sant Bartomeu i el carrer Major. Aquest any els xiquets i xiquetes podran entregar les cartes personalment al Pare Noel.