El Mucbe prepara una exposició permanent sobre la història del Convent de Sant Francesc

La mostra farà un recorregut pels diferents usos que ha tingut l'espai, incidint en les peculiaritats de l'orde franciscana. Alguns dels elements més valuosos que s'exhibiran seran un retrat del comerciant vinícola benicarlando Felicio Lluís i Ros ( 1651-1717), un segell de 1818 i un llibre editat el 1814, propietat d'un dels franciscans que residien al Convent.

Les Ofertes al Carrer tornen aquest diumenge a la plaça de la Constitució

Les botigues de Benicarló tornaran al carrer diumenge 23 de febrer amb tota l'oferta del final de la temporada de tardor-hivern. Vora 30 establiments comercials de la ciutat es reuniran a la plaça de la Constitució de 10.00 a 14.00 hores.

Benicarló organitza un taller de cultura urbana per a joves i adolescents

Els tallers se centraran en ensenyar rap i balls urbans, i es dividiran en tres jornades: 22, 28 i 29 de febrer. Les persones interessades han de realitzar la preinscripció al local de Generacció.

La Volta a Peu per la Igualtat inaugurarà la programació del Dia Internacional de la Dona

La setena edició de la Volta tindrà lloc el diumenge 1 de març amb l'objectiu de visibilitzar el compromís contra les desigualtats de gènere. Les persones que vulguen participar han de realitzar les inscripcions abans del 28 de febrer.

Benicarló ultima els plecs per a traure a licitació el projecte de la Via Litoral

S'espera que el projecte puga estar enllestit a finals d'aquest any. L'actuació està emmarcada dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Ràdio Benicarló participa en el programa commemoratiu del Dia Mundial de la Ràdio

La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ha emés un programa especial en directe des de la plaça Manises de València amb Motiu del Dia Mundial de la Ràdio que se celebra el 13 de febrer. Ràdio Benicarló ha jugat un paper ben actiu amb un estand propi des del qual s'han realitzat entrevistes i reportatges.

El projecte de la costa Nord preveu la construcció de tres espigons i un mirador

Dos espigons s'han projectat a la desembocadura de la rambla de Cervera i un a la punta de Surrac. Paral·lelament, la pròxima setmana l'Ajuntament i els veïns es reuniran amb el Servei Provincial de Costes per tal de reclamar mesures d'emergència per a evitar l'erosió dels peny-segats i els talussos de la zona.

Surt a licitació la producció de l’exposició d’arqueologia ‘Terra d’Ibers’

El projecte consisteix a realitzar els treballs de fabricació, muntatge i instal·lació dels elements museogràfics que acompanyaran el fons arqueològic del Mucbe i el posaran en valor. El pressupost base de licitació és de 48.764,89 euros (IVA inclòs).

El Mucbe inaugurarà enguany una exposició temporal amb obres de Picasso, Miró i Dalí

La mostra fa un recorregut per la història de l'art contemporani i es podrà visitar del 27 de març al 7 de juny. Al llarg de tot l'any s'exhibiran 34 exposicions temporals, amb un gran pes de les promogudes per les entitats locals.

Surt a exposició pública el projecte de protecció i recuperació de la costa Nord

El projecte preveu la construcció de tres espigons: dos a la desembocadura de la rambla de Cervera i un a la punta de Surrac. Les actuacions estan valorades en quasi 2 milions d'euros.