La Policia Local imparteix educació vial a l’alumnat de primària i secundària

La formació s'ha adreçat especialment als joves que comencen a desplaçar-se en bicicleta, patinets elèctrics o ciclomotors. Hi han assistit vora 425 alumnes dels centres educatius.

Pilar Magallón serà la Persona Destacada en l’Àmbit de l’Acció Social 2024

L'Ajuntament de Benicarló li atorga aquest reconeixement pel seu activisme i la seua destacada labor en favor de la visibilització de la malaltia de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Benicarló cedeix a la Generalitat 2.000 m2 per a vivendes de protecció pública

Els terrenys estan ubicats al Sector 7, a la zona del CEIP Ángel Esteban, i es divideixen en tres parcel·les que sumen un total de 2.000 metres quadrats.

Remedios Burriel serà la Persona Destacada en l’Àmbit Cultural 2024

Burriel ha participat activament en nombroses associacions culturals de Benicarló. Al llarg de la seua trajectòria, de més de 30 anys, ha estat molt vinculada a la dansa tradicional, a les Falles i ha estat la principal impulsora de la recuperació de la festa del carrer de Santa Bàrbara.

L’Escola d’Estiu de Benicarló acull més de 800 alumnes d’entre 3 i 12 anys

Conèixer la cultura i les tradicions benicarlandes i la sostenibilitat mediambiental són l'eix de les activitats d'aquest any. L'últim torn s'allargarà fins al 9 d'agost.

Policia Local amplia les vies controlades pel radar mòbil per seguretat vial

A l'avinguda del Papa Luna i Marqués de Benicarló se sumen ara la carretera de Peníscola, els carrers Isaac Albéniz, Alcalà de Xivert i les avingudes de Magallanes i Juan Sebastián Elcano (antiga N340). El radar farà controls esporàdics per conscienciar els conductors de la importància de respectar els límits de velocitat.

Surt a licitació l’explotació del bar-cafeteria de l’ermita de Sant Gregori

La licitació inclou el servei de bar-cafeteria de l'edifici annex a l'ermita i la neteja i conservació de l'ermita de Sant Gregori i de la zona recreativa municipal. El termini de presentació d'ofertes finalitza l'1 d'agost a les 14.00 hores.

El Mucbe acull l’exposició ‘De temor i seda. Els talaies de la costa’

La Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València produeix aquesta mostra que recull la història de les torres de vigilància distribuïdes al llarg de la costa valenciana. L'exposició es podrà visitar fins al 28 de juliol a la capella del Mucbe.

Finalitzen els treballs de manteniment i accessibilitat a l’Hort de la Mar

S'ha col·locat malla anti-herba i grava per a evitar les males herbes i s'han instal·lat passarel·les de fusta per a millorar l'accés dels usuaris amb mobilitat reduïda. Agricultura ja treballa en la nova licitació de les parcel·les, que estarà llesta per al 2025.

La música d’orgue pren el protagonisme a Benicarló els dies 1, 2 i 3 d’agost

El I Festival de Música ‘Benicarl(ó)rgue' comptarà amb la presència dels organistes Bruno Forst, Esther Ciudad i Ignace Michiels. Hi participaran també músics i artistes locals.