Una àmplia programació ompli el centre de Benicarló pel Dia del Llibre

Llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han participat en la fira, que s'ha ubicat al passeig de Ferreres Bretó. Les activitats continuaran durant tota la tarde.

Comença la segona fase de renovació de l’enllumenat públic de Benicarló

Se substituiran un total de 598 lluminàries en 11 sectors de la ciutat, que suposaran una reducció de consum del 61%. El projecte es finança a través de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

La Generalitat posa en funcionament la rotonda de la Ratlla del Terme

La consellera Salomé Pradas ha destacat que l'actuació «resoldrà un punt conflictiu de seguretat viària en una carretera d'accés a zones comercials i d'oci».

La Policia Local reforça el control de la velocitat en vies urbanes i interurbanes

Fins al 21 d'abril, la Policia pretén conscienciar els conductors per a què respecten els límits de velocitat. Els controls s'estan realitzant amb el radar mòbil incorporat recentment.

Dilluns es reprendran les obres a l’Eix Cívic per a rematar actuacions pendents

Alguns dels treballs que han quedat pendents estan relacionats amb la il·luminació, la instal·lació dels tendals o la recol·locació d'algunes peces del paviment. L'Ajuntament obri la porta al diàleg amb veïns i comerciants per a acordar solucions que beneficien totes les parts.

L’Ajuntament edita un llibre per a promoure la cuina d’aprofitament

El llibre ofereix consells per a millorar la planificació de la compra i la conservació dels aliments. El proper 24 d'abril es repartiran exemplars gratuïts per la compra de productes frescos superiors a 20 euros.

Benicarló viurà la Setmana de la Ciència més àmplia i diversa

Les ponències tractaran temes com la cosmologia computacional, la intel·ligència artificial, la nanomedicina o la ciència aplicada a l'esport. Tres de les ponents són científiques benicarlandes que treballen en els àmbits de la cosmologia, la biotecnologia i les matemàtiques.

El Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura arriba a la 30a edició

Un any més, i ja en van 30, la Regidoria de Cultura ha convocat el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura per a artistes no professionals nascuts o empadronats a Benicarló. El termini per a presentar les obres finalitza el 2 de maig.

Benicarló desbrossa parcel·les municipals per evitar incendis

Les actuacions han consistit en la neteja, desbrossament i poda d'arbres en unes parcel·les del polígon industrial que es trobaven en estat d'abandonament. Els treballs també contribuiran a evitar possibles incendis, coincidint amb la suspensió de cremes agrícoles per part de la Generalitat a causa de l'extrema sequera.

Benicarló tanca la Setmana de la Joventut amb la Fira d’Oferta Formativa

18 centres educatius del Baix Maestrat, Alt Maestrat, els Ports i Montsià s'han reunit a la plaça de la Constitució per mostrar una oferta formativa de més de 80 cicles. Vora 1.000 alumnes han visitat els estands.