└mplia oferta formativa per a persones aturades, emprenedors i empreses

25/04/2024

Els cursos inclou temes tan diversos com la gestiˇ logÝstica d'un magatzem, creaciˇ de contingut digital i millora de la comercialitzaciˇ agroalimentÓria.

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament de Benicarlˇ ha publicat la oferta formativa del programa Forma't 2024, destinada a persones aturades o en situaciˇ de millora d'ocupaciˇ. De moment, s'ofereixen dos cursos que s'impartiran els proper mesos de maig i juny, i diversos cursos mÚs a la tardor.

AixÝ ho ha anunciat la regidora de Promociˇ Econ˛mica, Sonia Foix, que ha destacat que źl'objectiu d'aquests cursos sempre Ús millorar les competŔncies professionals en els diferents Ómbits de la nostra economia, pensant sempre en les persones aturades o en situaciˇ de millora d'ocupaciˇ╗.

Sonia Foix ha assenyalat que źaquestes ofertes formatives compten amb el suport de la Diputaciˇ de Castellˇ, la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i el Centre de Turisme de Castellˇ╗.

El primer dels cursos estÓ destinat a totes aquelles persones que vulguen adquirir coneixements sobre la gestiˇ logÝstica del magatzem. Amb el nom 'Gestiˇ bÓsica del magatzem, picking i radiofreqŘŔncia', el curs es durÓ a terme des del 20 fins al 29 de maig en horari de 9.00 a 14.00 hores.

El segon curs, 'Millora de la comercialitzaciˇ agroalimentÓria i agroturÝstica', destinat a empreses i amb una durada de 3 hores, es durÓ a terme el 21 de maig i estÓ destinat a adquirir coneixements sobre els nous conceptes de comercialitzaciˇ agroalimentÓria, canals de comercialitzaciˇ, venda presencial i venta digital.

Per al mes de juny, i tambÚ per a empreses, s'ha programat el curs 'Ediciˇ amb Canva', un taller amb una durada de 6 hores repartides els dies 4 i 5 de juny de 9.00 a 12.00 hores, destinat preferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.

Ja a l'octubre, s'impartirÓ el curs 'Creaciˇ de contingut digital', dirigit a persones que vulguen emprendre i crear contingut digital efectiu amb anÓlisi d'estratŔgies i habilitats necessÓries per al seu desenvolupament. Les dates sˇn el 14, 16 i 18 d'octubre, de 9.30 a 13.30 h.

Finalment, al novembre es realitzarÓ el curs 'Monitor/a d'escola matinal', dirigit a persones que vulguen adquirir coneixements necessaris per a optar a treballs a escoles matinals dels centres educatius. Les dates seran des del 4 fins al 12 de novembre en horari de 9.00 a 14.00 h.

Tots els cursos tenen places limitades que s'assignen per ordre d'inscripciˇ. Consulteu aquÝ el detall de tota l'oferta formativa.