Benicarló aposta per la IA per a millorar la competitivitat dels comerços locals

02/05/2024

La Regidoria de Promoció Econòmica promou un programa formatiu adreçat a establiments comercials que vulguen millorar la seua gestió diària amb l'ús de la intel·ligència artificial.

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa un nou programa formatiu per a millorar la competitivitat dels establiments comercials de Benicarló.

Es tracta del projecte «Benicarló impulsa el teu comerç amb la intel·ligència artificial», que té com a objectiu principal fomentar la integració de les noves tecnologies entre els establiments comercials de la localitat per a millorar aspectes clau com la gestió de costos, les tècniques de venda i la relació amb el client, contribuint d'aquesta manera a reforçar la competitivitat del teixit comercial local.

El programa, promogut pel Ajuntament de Benicarló amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, es desenvoluparà durant els mesos de maig i juny. Consistirà en tres sessions de formació grupal, així com vuit sessions d'acompanyament individualitzat per a cada establiment participant.

Les inscripcions per a participar en aquest programa estaran obertes fins al 10 de maig i es podran realitzar a través del formulari disponible en la pàgina web oficial del projecte: www.benicarloimpulsa.es.

És important assenyalar que el nombre de places disponibles és limitat a 15 empreses, per la qual cosa la matrícula es farà per rigorós ordre d'inscripció.