Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira Expovacaciones de Bilbao

10/05/2024

La Regidoria de Turisme aposta per promocionar tota l'oferta de turisme gastronòmic i nàutic així com les Falles i el patrimoni cultural. El País Basc representa, juntament amb Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana, una gran part del mercat turístic de Benicarló.

Benicarló participa des d'avui i fins diumenge en la fira de turisme Expovacaciones que se celebra al Bilbao Exhibition Centre. Benicarló estarà present dins de l'estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, on presentarà tota l'oferta de turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d'esdeveniments. També es promocionarà la qualitat en destinació i els establiments que compten amb el segell SICTED.

Expovacaciones Bilbao és un punt de trobada de turistes i viatgers en busca de noves destinacions i experiències. L'any 2023 van acudir, en tot el cap de setmana de la fira, prop de 28.700 persones a buscar noves localitzacions i paratges per a visitar. A més, el País Basc és un dels principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana o Madrid.