Benicarló ja ho té tot a punt per a la Gala de l’Esport 2024

En aquesta edició es presenten un total de 72 candidatures en les diferents categories de Millor Esportista, Millor Trajectòria, Entitat Més Destacada, Millor Equip i el premi Esport i Valors.

Educació amplia l’oferta de l’Escola d’Estiu per a cobrir tota la demanda

En total, s'han creat 133 places més entre els tres torns. Amb aquesta ampliació es cobreixen totes les sol·licituds que havien quedat fora.

Benicarló habilita un gos-parc al costat del pàrquing de Tossal de les Figueres

La instal·lació disposa de banquets, una font i diferents elements per a què els gossos puguen jugar. Es pot accedir des del pàrquing del Tossal de les Figueres i també des del carrer d'Ulldecona a través d'un passadís lateral.

Cultura convoca una nova edició del Premi de Poesia Flor Natural

Té com a objectiu retre homenatge a la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor amb poemes escrits en valencià sobre Benicarló. Els treballs es poden presentar fins al 17 de juliol.

L’alcalde de Benicarló fa balanç del primer any de legislatura

Juanma Cerdá ha posat en valor el treball dut a terme per totes les àrees de l'Ajuntament i ha destacat que els tres anys que queden seran decisius per a consolidar els avanços aconseguits.

Es renova la comissió de seguiment del conveni del Conservatori

El conveni té una vigència de quatre anys, durant la qual la comissió es reunirà amb caràcter anual.

Benicarló millora els desperfectes i l’estructura de l’Edifici Irta

S'han reparat les estructures afectades per aluminosi i s'han resolt els problemes de goteres. Està previst que les obres finalitzen abans d'un mes.

L’alcalde firma els convenis anuals amb Ateneu Maestrat i AFA Benicarló

Cadascuna de les entitats rebrà una subvenció nominativa de 5.000 euros per a la gestió dels centres assistencials i l'execució dels programes d'autonomia personal que tenen en marxa. Entre les dos associacions atenen 73 persones en un espai municipal ubicat a l'Edifici Irta.

Manteniment i millora de l’accessibilitat a l’Hort de la Mar

La Regidoria d'Agricultura ha iniciat una sèrie de tasques de manteniment i neteja a l'Hort de la Mar amb l'objectiu de millorar la qualitat i l'accessibilitat d'aquest espai verd dedicat a l'agricultura ecològica situat al costat del Jardí de la Mar.

L'Ajuntament dona suport a l’associació Alcohòlics Anònims

L'associació ajuda les persones que tenen problemes amb l'alcohol a recuperar-se i rehabilitar-se. A Benicarló, els grups es reuneixen cada divendres al carrer de Santa Isabel, 17.