Notícies destacades

L’alcalde i la regidora d’Hisenda es reuneixen amb la presidenta de la Diputació

17/11/2023

L'alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, acompanyat de la regidora d'Hisenda, Arantxa García, s'ha reunit avui amb la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, amb l'objectiu d'enfortir la col·laboració i explorar noves vies de finançament per al desenvolupament del municipi.

Durant la reunió, els responsables polítics han abordat diversos temes relacionats amb les vies de finançament disponibles i la possibilitat d'optar a subvencions que impulsen projectes clau per al creixement i el benestar de la ciutadania.

L'alcalde de Benicarló ha destacat la importància d'aquestes converses per identificar aquelles oportunitats que beneficien la nostra ciutat i ha expressat el seu agraïment a la presidenta de la Diputació per la seua disposició a treballar en conjunt per trobar solucions efectives i que beneficien el progrés i milloren la qualitat de vida dels ciutadans.

Les dos parts han acordat continuar amb el diàleg i la col·laboració estreta, treballant de la mà per aprofitar les oportunitats de finançament i establir les bases per a futures col·laboracions.

Després de la reunió a la Diputació, l'alcalde i la regidora han visitat la Fundació Caixa Castelló, propietària de l'Edifici Irta de Benicarló, com una primera presa de contacte de cara a concretar els treballs de millora que s'han de dur a terme a les instal·lacions, on actualment estan ubicades la unitat de respir per a persones malaltes d'alzheimer que gestiona AFA Benicarló i el centre d'atenció per a persones amb dany cerebral sobrevingut que gestiona Ateneu Maestrat.