Notícies destacades

Benicarló tanca la Setmana de la Joventut amb la Fira d’Oferta Formativa

12/04/2024

18 centres educatius del Baix Maestrat, Alt Maestrat, els Ports i Montsià s'han reunit a la plaça de la Constitució per mostrar una oferta formativa de més de 80 cicles. Vora 1.000 alumnes han visitat els estands.

Benicarló ha acollit avui una nova edició de la Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa, el gran aparador de l'oferta educativa de formació professional que ofereixen els centres educatius del territori.

L'alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, i el regidor d'Educació, Carlos Delshorts, han visitat la Fira, que ha reunit 18 centres de les comarques del Baix Maestrat, els Ports i Montsià amb una oferta de més de 80 cicles formatius pertanyents a 30 famílies professionals diferents.

«És important --ha assenyalat l'alcalde-- que els nostres joves tinguen a la seua disposició tota l'oferta dels centres més pròxims a ells, per tal que puguen decidir el seu futur amb el màxim d'informació al seu abast».

El regidor d'Educació, per la seua banda, ha destacat que «els joves són el present i el futur de la nostra societat i en aquesta fira tenen la possibilitat de decidir cap on volen orientar-se».

La Fira Formativa ha estat el colofó a la Setmana de la Joventut, que al llarg de cinc dies ha programat tot tipus d'activitats adreçades als joves.